Booking 10% cash back

Založil před 4 lety Zagi_kemo ve fóru Vyhledávače hotelů

Zdravím, nenajde se nějaká dobrá duše s volným kódem, ideálně do SZ?

0 Citovat

@romancient A mas to v penezence zaevidovane?

0 Citovat

Ano, mám, Propíše se to rovnou po zadání, že kód je vázaný na mail nebo sleva uplatněná. V prvním případě to zavírám a čekám dál na funkční kód 😁

0 Citovat

teď už skončí žebrání? :D

2 Citovat

Nekončí, dnes jsem použil darovaný 10% kod, pred 4 dny 8% kod a před 8 dny 12%… popojíždíme po pobřeží A vždy jsem zatím sehnal a nebyl vázaný na emal:)

0 Citovat

Mám 5% (max. 2400Kč) do 31. 7. 2026. Byl by zájem?

0 Citovat

neviem ako to teraz este funguje/nefunguje, ale M91GNAYCC3 platny do 22.7. ako 8% (max 100e)

0 Citovat

mám volný kód HRNMPPF8ZW na 8% cashback (max EUR100), platnost do 23/7

0 Citovat
Teď koukám, že tady máte 5% a 8% kódy. Já měl vždy jen 10% a poslední dva byly 12%. Nějaké novinky? Moc to nesleduju tohle.
0 Citovat

bilda napsal(a):

Mám 5% (max. 2400Kč) do 31. 7. 2026. Byl by zájem?

Já bych měla zájem, máte ještě 🙏🏼🥹?

0 Citovat

Nemá prosím někdo volný promo kód na booking? 🙏🏼

0 Citovat

52QXX3RRR8

12% - max 120 USD do 26.7.

0 Citovat

Asi mají krizi, letošní devátý..

taky na 12%

9CVCDSQYUT
0 Citovat

Bohužiaľ nefunguje ani jeden z dvoch kódov vyššie,oba sú viazané na mailovú adresu.

0 Citovat

Nemá prosím někdo slevový kód?potřebovala bych dnes objednat relativně dražší ubytování....moc děkuji

0 Citovat

Nabízím 12 voucherů (kreditů) Booking.com po 500Kč s 5% slevou. Po nahrání do peněženky platnost 2 roky. Klidně i jednotlivě. Nejlépe osobní setkání a platba až po nahrání do Vaší peněženky. Mám z benefitů Pluxxe. V příloze je, kde přesně se připsaný kredit ve vašem účtu zobrazí. A info o platnosti 2 let. Sleva jen 5%, páč 10% mi to "sežralo" již při převodu z Pluxxe do Booking vouchery. Třeba se někomu bude hodit. Funguje na ubytování, taxi. Na letenky jsem to nezkoušel.

Edit: prodáno

o1.jpg
o2.jpg
o3.jpg

0 Citovat

Sleva na Booking 5 %. Platnost do 9. 8.

88XUQMVSGG

0 Citovat

Zdravim,  nema nekdo pekne prosim jeste jeden kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Jestli to bude jak loni tak v rijnu muzu darovat tak 5, jinak cely rok nic. Dekuji a hezky den vsem

0